Sfeervol centrum in Weespersluis

18 juni '24

Middenin in Vechtrijk komt het centrum van Weespersluis dat is gebouwd in de herkenbare Weespersluis stijl. Het nieuwe hart van de wijk wordt na de zomervakantie opgeleverd en begin oktober feestelijk voor het publiek geopend. In het centrum komt een Albert Heijn supermarkt naast onder andere horecagelegenheid Grand Café Deux en het Gezondheidscentrum Weespersluis.

Van supermarkt tot gezondheidszorg

Met een ‘ontmoetingsplein’ aan een haven, valt in dit deel van Weespersluis straks van alles te beleven. Hier kun je als bewoner van Weespersluis je dagelijkse boodschappen in de Albert Heijn halen. In het Gezondheidscentrum Weespersluis komen twee huisartsenpraktijken, een apotheek, een fysiotherapeut en een tandartsenpraktijk. Het centrum wordt gevestigd in het witte gebouw op korte afstand van de brede school, de sporthal en het kinderdagverblijf.

Rondom het plein is plek om je fiets of auto te parkeren.

Van Grand Café tot park

In het Grand Café, van lokaal ondernemer Wispe, strijk je neer voor een kop koffie, een borrel of een diner. Naast een slijterij en drogisterij Etos zul je hier ook een kapper (Assink Pure Identity), bakker (Van Maanen) en slager (Vleeschmeester) vinden! 

Naast de voorzieningen in het centrum wordt gekeken of het mogelijk is om horeca te faciliteren aan het strandje in het Gouwpark. Informatie hierover volgt zodra er meer bekend is over het (bestemmings)plan en de mogelijkheden voor ondernemers.

plattegrond centrum weespersluis
centrum weespersluis
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Op de hoogte blijven? Lees meer actualiteiten